MOTSUS

VRIJDAG 18 AUGUSTUS - 20u00


MOTSUS is waarschijnlijk de 100ste band die zich vergaapt aan de sludgy, heavy sounds van Black Sabbath en Kyuss. Hun muziek is tergend traag en zwaar, soms razendsnel maar vooral hardnekkig, als een lange volgeladen goederentrein.

Afkomstig uit de West-Vlaamse polderstad Oudenburg bundelde dit 3-tal zijn krachten in het najaar van 2012. Ze brengen instrumentale polderrock, een mix van zware stoner riffs, hedendaagse sludge-metal en old-school hardrock. Hun geluid is rauw, sinister en donker.


Nu is het tijd voor hun eerste conceptalbum: "Oumuamua".
Als een ontdekkingsreiziger uit een ver sterrenstelsel, die onze kleine blauwe planeet aftast, stuurden ze Oumuamua uit. Door zijn geluid en muziek zal het een grote permanente gil achterlaten in de duisternis van ruimte en tijd. Zijn geluid zal overal in de intergalactische ruimte te horen zijn. Het zal je doen bewegen - zelfs dansen. Het kan je verleiden om mee te schreeuwen. Het zal je verwonderen, misschien aanzetten tot nadenken over het leven en het doel zelf. Maar het zal zeker veel lawaai maken - als een grote fuck you naar de leegte.

LINE-UP VRIJDAG

GNOME

22u30

COWBOYS & ALIENS

00u10